108/10/24(星期四)18:00~印度排燈節 Diwali Festival Party(校本部Venue: A302)

English news, 學生活動, 活動報導, 精彩回顧

你知道什麼是排燈節嗎?排燈節是印度盛大的文化節慶,象徵驅走黑暗無明。一起來Power 2×2 認識國際生還有這個充滿光明的節日吧!活動內容會有跟排燈節及印度有關的遊戲跟食物。一起來認識新的節慶與朋友吧!

Introduction and Vocabulary2

Join us for Diwali celebration! Diwali is a cultural festival that’s celebrated by Hindus and Indians around the world. It’s a lively festival filled with lights and sweets. Come on Oct 24 for a night with fun games and sumptuous Indian food!

日期 Date: 10/24 Thursday

時間 Time: 18:00-19:30

地點 Venue: A302

請上活動報名系統報名